29. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäiset tulppaanit ja sneak peekKoko alkuvuoden olen niitä ihaillut: niin kaupan hyllyillä, teidän muiden blogeissanne kuin ehkä vähän Pinterestissäkin - ja eilisestä lähtien vihdoin myös omassa olohuoneessamme. Vuoden ensimmäinen tulppaanikimppu nimittäin päätyi viimein ostoskoriini maanantaisella ruokakauppareissulla ja tuo nyt kotiimme ihanan raikasta ja keväistä ilmettä. Pinkit tulppaanit <3

Tiedättekö, melkein tekisi jo mieleni linkata tämä postaus sen vielä meneillään olevan vuodenajan jälkeisen aikakauden nimisen tunnisteen alle, mutta taidan vielä tällä kertaa malttaa mieleni. Pinterestissä talviset fiilistelyt näyttäisivät kuitenkin siirtyvän pikkuhiljaa yhä enemmän sen seuraavan vuodenajan (klik!)  ja jopa sitä seuraavan (klik!) odotteluun - uusi board tuli luotua myös sitä maaliskuun lopussa koittavaa juhlakautta silmällä pitäen (klik!).


Pssst... Viimeisessä kuvassa pieni sneak peek illan reseptipostauksesta!

*****

Piristävää tiistain jatkoa!


- Neiti M

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis väri tulppaaneissa. Kohta pitää minunkin ostaa kimppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikös olekin - vaikka useaan otteeseen olen pystynyt kulkemaan kaupoissa tulppaanikimppujen ohi, tuota väriä en mitenkään voinut vastustaa! ;)

   Kiitokset kommentista! :)

   Poista
 2. Tulppaanit ovat niin kauniita. Ja kauniita on myös kuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanit ovat kyllä ihania - varsinkin aina näin alkuvuodesta!

   Kiitokset sinulle kauniista kommentistasi :)

   Poista