21. tammikuuta 2013

Makuuhuoneen sisustusinspiraatio

Kuten edellisessä postauksessani lupailin, aloitetaan vuosi 2013 tässä blogissa sisustus- ja remonttijutuilla. Parhaillaan meneillään olevan remonttimme kohteena on kolmiomme alkuperäiskuntoinen makuuhuone, jonka pinnat päätimme viimein laittaa uusiksi lattiasta kattoon. Pintojen ohella kaipailimme uudistusta makuuhuoneen vaatesäilytykseen - vuosikymmenien saatossa kellastunut "valkoinen" koko seinän mittainen kiinteä vaatekaappirivistö purettiin ja tilalle päätettiin hankkia liukuovellinen vaatesäilytysjärjestelmä.

Makuuhuoneen värimaailman halusimme mukailevan asuntomme vaalean rauhallista sävymaailmaa, jota on tarvittaessa helppo piristää kauden tehosteväreillä. Asuntomme päävärien mukaisesti päätimme valita seinämateriaalit valkoisen ja harmaan sävyissä, lattialle tulisi muistakin asuntomme huoneista löytyvää hiekan väristä tammilaminaattia.

Laminaattien ohella seinien pintamateriaalit ovat itseasiassa jo päätetty, mutta jatketaan niiden valintaprosessista toisessa postauksessa. Tässä kuitenkin muutamia inspiraatiokuvia, joita keräilin viime viikolla maali- ja tapettisuunnitelmieni tueksi Pinterestistä. Omat suosikkini kuvapareista ovat 1. ja 3. - mitkä ovat teidän suosikkinne?Kuvat lähteineen löytyvät Pinterestini Bedroom -kansiosta. 


Inspiroivaa viikon alkua!


- Neiti M

6 kommenttia:

 1. Niin täydelliset värimaailmat jokaikisessä makuuhuoneessa! 1 & 9 kuitenkin täydellisimmät.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on - varmasti nukkuisin oikein onnellisena jokaikisessä noista huoneista! Kiitos kommentista! :)

   Poista
 2. Kutsuviltahan nuo kaikki näyttää, mutta ensimmäinen kuvapari taitaa olla oma suosikkini. Mielläkin on vielä makuuhuoneen sisustus vähän vaiheessa, joten näitä inspiraatiokuvia on kiva selailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko sama maku meillä siis - ensimmäisen kuvaparin värit ja sisustus ovat ihanan rauhalliset!

   Kiva kuulla että tykkäsit ja kiitokset kommentista! :)

   Poista