18. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen

Aurinkoista alkanutta vuotta hyvät lukijat - niin te muutamat uudet (lämpimästi tervetuloa!) kuin ihanat vanhat tututkin! :)

Pienimuotoisen blogitaukoni aikana on ollut kiva huomata, että blogissani on riittänyt kävijöitä olemattomasta postaussaldostani huolimatta - suuret kiitokset siis kaikille teille, jotka olette vierailleet täällä ja jääneet seurailemaan blogiani postaustaukoni aikana! Kiitokset kuuluvat myös teille kanssabloggaajille, joiden ihanien blogien parissa olen viihtynyt vapaa-ajallani ja omaa blogi-inspiraatiota etsiessäni! Erityiskiitokset menevät vielä All you need is white -blogin S:lle, jonka linkityksen ansiosta maapähkinävoi-fudge -reseptini nousi muutamassa päivässä yhdeksi suosituimmista blogipostauksistani - kiitos! :)

Vuoden vaihteesta alkaneen suunnittelemattoman blogitaukoni aikana on ehtinyt tapahtua jo paljon: perusarjen ohella olen mm. avannut vuoden hiihtokauden (edistystä edellisiin vuosiin, sillä yleensä se on avattu vasta joulukuussa...), ollut herkkulakossa ja ryhdistäytynyt muutenkin terveellisten elämäntapojen ylläpitämisessä, remontoinut kotiamme, seuraillut ahkerasti äkkilähtöjä ja varannut meille viimein reissun lämpimään sekä järjestellyt innoissani tulevana viikonloppuna koittavia ystävän polttareita - juhlien suunnittelu on niiiin kivaa!

Nämä yllämainitut syyt ovat osaltaan vaikuttaneet myös blogin päivitystahtiin: herkkulakko on tarkoittanut  myös leivontalakkoa (ei uusia reseptejä), remontti on saanut melkoisen kaaoksen aikaan asunnossamme (ei sisustuskuvia) ja ideat ja luovuus on kohdistettu muutamien keskeneräisten käsityöprojektien ohella lähinnä remontoitavan huoneen sisustuksen ja lähenevän polttaripäivän suunnitteluun. Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä,  että blogi-inspiraatio on viimein palannut ja ideat riittävät myös uusien blogipostauksien kirjoitteluun! Vuosi 2013 alkakoon täällä Shhh, it's a secret! -blogissa remontti- ja sisustusjuttujen parissa!

*****

Postauksen kuvat on otettu viime viikonlopun upeassa pakkassäässä: koska lauantain kirpsakka pakkanen ei innostanut allekirjoittanutta varsinaiselle hikilenkille, puin lämpimästi päälle, nappasin kameran käteeni ja päätin lähteä rennolle kävelylle tarkoituksenani harjoitella manuaalikuvausta aurinkoisessa talvisäässä. Silmät auringon loisteessa kimaltavia puiden latvoja ja niistä tuulen mukana leijailevia lumihiutaleita ihastellen kiertelinkin lenkkipolkuja huomaamattani lähes tunnin verran - kätevää hyötyliikuntaa ja voi että, miten talvinenkin luonto osaa olla kaunis!Iloista perjantain jatkoa ja pian alkavaa viikonloppua toivotellen,


- Neiti M

9 kommenttia:

 1. Sullapa on kiva blogi, eksyin tänne blogilistan kautta. :) Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kauniista sanoistasi Maria - kiva että kommentoit ja löysit tänne! :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Itse olen harrastanut valokuvauskävelyjä lähinnä kesällä. Tulee helposti lähdettyä ja yllättävän pitkään ulkoiltua sillä tavalla :) Pitäisikin kokeilla sitä myös nyt talvisaikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli! :)

   Hassua - asiaa hieman mietittyäni omat valokuvauskävelyni taitavat sijoittua paremminkin talveen ja syksyyn! Kenties siksi, että kesällä tulee muutenkin ulkoiltua enemmän ja pidettyä kameraa mukana laukussa!

   Poista
 3. Tosi kauniita kuvia!
  Ja hei, mun blogissa on sulle tunnustus: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2013/01/tunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tunnustuksesta vielä tätäkin kautta! :)

   Poista
 4. mahtavaa, olet palannut tauolta!
  tämä on siis täällä taas nenä kiinni ruudussa uusia postauksiasi odotellen :)
  upeita kuvia taas ja pinkit tulput, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, miten kiva kuulla - kaunis kiitos ihanasta kommentista S! :)

   Sinulla on muuten blogissasi kiva kattauskisa meneillään - harmittaa, etten taida itse ehtiä osallistumaan, vaikka mieleni tekisi!

   Poista
  2. voi ihmeessä osallistumaan, jatkoin osallistumisaikaa lukijoiden toiveesta nyt ainakin 12.2. asti. toivottavasti sinäkin ehdit tuossa ajassa mukaan! :)

   Poista