1. marraskuuta 2012

"Päivän asu"
Pahoitteluni jo heti näin alkuun! Alkuviikoksi lupailemani postaukset viivästyivät muutamista bloggaajasta riippumattomista ongelmista, mutta ne on nyt selätetty ja kaikki lupailemani postaukset ovat työn alla. Yllä olevassa kuvassa pientä sneak peekiä huomisesta DIY-postauksesta (ja bloggaajan päivän asusta, heh) - luvassa siis ohje kuvan tuubihuiville!

Paljastettakoon, että tuubihuivin ohje oli itseasiassa tarkoitus julkaista jo tänä iltana, mutta tällä kertaa bloggaajasta riippuvista syistä en enää tänään ennätä viimeistellä tekstiosuutta kuntoon. Viivästykset liittyvät tuohon ylläolevaan kuvaan: voi luoja miten hankalaa on saada edes jotenkin edustava otos itsestään ilman jalustaa tai apuria..! Kaikki kunnia siis muotibloggaajille - omassa kuvassani ei näy edes ilme, kädet eikä jalat ja silti siinä on niin moni juttu pielessä..! Noh, huomenna siis tarkempia kuvia itse huivista - bloggaaja taitaa siirtyä takaisin paikoilleen kameran taakse! ;)


Mukavaa illan jatkoa te kaikki! Huomiseen!


- Neiti M

2 kommenttia:

  1. Ihana huivi ja blogi muutenkin! Täytyy tulla kyllä kurkkimaan huvin DIY-ohjetta! Ps. käyhän tsekkaas munkin blogia jos kiinnostaa! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Kävinkin jo pikaisesti piipahtamassa blogissasi - täytyy palata vielä uudestaan paremmalla ajalla! :)

      Poista