25. lokakuuta 2012

HiljaiseloaBlogi on pysynyt melkoisen hiljaisena kohta jo viikon päivät - aika ei vain yksinkertaisesti ole riittänyt oman blogin päivittämiseen, vaikka uusia postausideoita onkin viime viikkojen varrella juolahdellut mieleen lähes päivittäin mm. Pinterestin välityksellä. Näillä näkymin hiljaiselo täällä blogin puolella taitaa jatkua kiireiden vuoksi vielä ainakin tämän viikon loppuun asti - ensi viikon alussa arjen kiireet kuitenkin onneksi hellittävät hetkeksi, kun saan erään projektin vihdoin ja viimein pois käsistäni. 

Blogi päivittyy siis paremmalla ajalla ja uudella innolla heti ensi viikon alkupuolelta lähtien: postauksia on luvassa ainakin parvekeistutuksiin ja keittiöömme liittyen - ja taitaapa tuolta luonnoksien kätköistä löytyä niiden lisäksi myös yksi julkaisematon neuleohje! :)


Lämpöä ja valoa loppuviikkoonne - hrrr, joko se talvi tosiaan on taas täällä..!?


- Neiti M

2 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kuva! Osaatko sanoa millaisilla kamera-asetuksilla tuon otit? Opettelun alkumetreillä... :)

  -Maria-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Enpä ole minäkään mikään varsinainen valokuvauksen asiantuntija, vaan opettelen itsekin vielä järkkärin säätöjä - kokeilemalla ja kuvaamalla löytyy aina ne parhaimmat :)

   En enää muista millä asetuksella kuvan otin, mutta kuvan tietojen mukaan aukko f/4, valotusaika 1/30, ISO 400 - kuvaa on myös muokattu photoscapella: tehty ainakin filmitehoste - xpro-käsittely

   Toivottavasti tästä oli jotain apua sinulle! :)

   Poista