20. marraskuuta 2012

Noin vuosi sittenOi voi, kylläpä aika menee nykyään nopeasti! Tiedättehän tekin tunteen: mitä vanhemmaksi tulet, sitä nopeammin aika tuntuu menevän eteenpäin. Nykyään tulee ihmeteltyä usein, miten joistakin "lähiaikojen" tapahtumista voikin olla kulunut jo niin monta vuotta - ja ylipäänsä sitä, että voi jo helposti muistella ja puhua tehneensä jotain silloin kymmenen vuotta sitten..!

Jotenkin miellän bloggauksenkin edelleen "uudeksi" harrastukseksi, vaikka viime viikolla havahduinkin siihen tosiasiaan, että tämän rakkaan harrastuksen parissa on tullut vietettyä jo vuoden päivät: tasan vuosi tuli nimittäin täyteen viime sunnuntaina - myöhäiset 1-vuotissyntypäiväonnittelut siis blogilleni!

Kuluneeseen blogivuoteen on mahtunut paljon: postauksia on kertynyt tähän mennessä 121 kpl, julkaistuja kommentteja on jo 360 kpl ja teitä lukijoitakin on liittynyt matkan varrella mukaan jo ihan kivasti - Bloggerin, Blogilistan, Bloglovin'in ja Pinterestin välityksellä blogiani seuraavien määrä ylittää pian 150 rajapyykin. Valtavan iso kiitos siis teille kaikille, jotka olette vierailleet blogissani ja ilahduttaneet bloggaajaa ihanilla kommenteillanne! Ilman teitä blogini tuskin olisi jatkanut päivittymistään koko tämän kuluneen vuoden ajan - vielä kerran kiitos! :)

Vaikka vuoteen onkin mahtunut paljon, ei bloggaukseen ole valitettavasti aina ehtinyt käyttää niin paljon aikaa kuin olisi halunnut. Arjen kiireiden ohella yksi syy tähän on se, että kirjoittelen blogiani (blogin nimen mukaisesti) edelleen salassa lähipiiriltäni: tällä hetkellä vain avopuolisoni tietää tästä salaisesta bloggaajaidentiteetistäni, minkä myötä esimerkiksi kuvien ottaminen blogia varten on tietyissä tilanteissa täysi mahdottomuus - vaikka pidänkin itse blogin muilta salassa, ei kuvien ottamisen tarkoitusta olisi kuitenkaan kiva aina valehdella läheisille. Toisaalta blogin salassa pitämiseen on liittynyt myös oma viehätyksensä: blogi on pieni salaisuuteni, joista läheisilläni ei ole (ainakaan tietääkseni) aavistustakaan. Saapa nähdä, miten pitkään blogini vielä säilyy salaisena tutuiltani!
Tästä eteenpäin 1-vuotias blogini jatkaa matkaansa tutuissa aihepiireissä ja tutulla tyylillä - paljastettakoon kuitenkin jo nyt, että noin parin viikon päästä postaustahti tiivistyy huomattavasti! ;) Lisäinfoa tästä ilmestyy blogin sivupalkkiin vielä tämän illan aikana - stay tuned!


Rattoisaa tiistai-illan ja viikon jatkoa!


-Neiti M

6 kommenttia:

 1. Onnea blogillesi! Oletko sinäkin siirtymässä johonkin portaaliin..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ei, mistään sellaisesta ei ole tällä kertaa kyse - ilmoitus "uusista tuulista" on löytynyt tuolta sivupalkin yläosasta jo tiistai-illasta lähtien :)

   Mutta kiitokset onnitteluista joka tapauksessa! :)

   Poista
 2. onnea 1-vuotiaalle! tykkään blogistasi hirmuisesti ja odotan joululomaa, jolloin on aikaa syventyä tähän: aion lukea alusta saakka kaikki postauksesi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O-ou, mitähän kaikkea aloitteleva bloggaaja onkaan blogin alkuaikoina tänne kirjoitellut..!? ;) No ei, kiva kuulla että tykkäät - joulukuun aikoihin tänne ilmestyykin sitten reippaasti uutta luettavaa :)

   Kiitos onnitteluista ja kommentista! :)

   Poista
 3. Onnittelut 1-v synttäreiden johdosta! Minäkin pidin blogini pitkään salaisuutena, mutta ihan jokin aika sitten kerroin lähimmille ystävilleni "uudesta" harrastuksestani. Jään odottelemaan joulukalenteriasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli :) Itsekin olen useaan otteeseen meinannut kertoa lähipiirille blogistani, mutta toistaiseksi olen vielä onnistunut säilyttämään salaisuuteni :)

   Poista