16. marraskuuta 2012

Perjantain piristysViikonlopun ruokaostoksilla käydessäni mukaan tarttui pitkästä aikaa kimppu leikkokukkia - tällä kertaa  piristävän oranssin värisiä neilikoita. Viime kukkaostoksistani taitaakin olla aikaa jo lähemmäs puoli vuotta: kesällä leikkokukkaostoksien sijaan hyödynsin oman parvekkeen (, äidin puutarhan) ja luonnon kukkia, ja kukkaostokset keskittyivätkin kokonaan istutettavien kesäkukkien hankintaan.

Neilikoiden ohella hypistelin kaupassa jo muutamia jouluisia kukkia, mutta jotenkin hyasintit ja muut tuntuivat vielä hiukkasen liian jouluisilta - taitaa tuo lumeton maa hillitä vielä aika tehokkaasti jouluintoilua ainakin omalla kohdallani. Ei sillä, etteikö joulu jo olisi mielessä lähes päivittäin - lahjasuunnittelut ja koristelut ovat kuitenkin vielä tällä hetkellä enemmänkin ajatuksen tasolla. Eiköhän sitä kohta täydy alkaa toteuttamaan suunnitelmia myös käytännössä, ettei kiire pääse yllättämään - kalenterin mukaan jouluun näyttäisi nimittäin olevan enää viitisen viikkoa..! No panic, no panic...  

Kuvissa näkyvät muuten myös taannoiselta Ikea reissulta mukaan tarttuneet mustat Näsvis kynttilänjalat, joista haaveilin myös täällä blogin puolella tästä postauksessa. Ostohetkellä pohdin pitkään valkoisten ja mustien välillä, mutta olen kyllä tyytyväinen valintaani - mustat tulevat kauniisti esille vaaleita seiniä ja kalusteita vasten ja valkoiset kynttilätkin erottuvat mustista jaloista paremmin.   Näiden kuvien ja tunnelmien myötä toivottelen kaikille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!


- Neiti M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti