22. marraskuuta 2012

Torstain inspiraatio


Koska ikkunasta ulos katsottaessa tai ulkona liikkuessa ei ole näkynyt viikkoihin mitään inspiroivaa (vaikka harmaasta väristä sinänsä pidänkin), on ihana uppoutua katselemaan kauniita kuvia ja etsiä inspiraatiota muiden upeista kodeista. Tänä aamuna bongasin Stadshemiltä tämän ihanan asunnon, jonka kuvat päätin  jakaa täällä teillekin ja tallentaa samalla itselleni muistiin. Vaikka kyseisen asunnon värimaailma ei ehkä ole aivan täysin omaan makuuni, löytyy asunnosta kuitenkin kivoja yksityiskohtia ja ideoita sisustukseen: omaa silmääni miellyttää mm. tuo pitkään himoitsemani olohuoneen matto (Ikea), meiltä jo löytyvät Näsvis-kynttilänjalat ja valkoiset PS-kaapit, mustavalkoiset taulut, makuuhuoneen sisustus sekä ruokailuryhmän ja askartelu-/työpöydän yhdistäminen samaan tilaan - kätevä idea, sillä ainakin meillä ruokapöytä tuntuu toimivan päivittäin melkoisena monitoimipöytänä.   

Sävyiltään ja tunnelmaltaan asunto soveltuu myös varsin hyvin juuri tähän kuluvaan pimeään ja kylmään vuodenaikaan: voin melkein tuntea asunnossa vallitsevan lämpöisen ja kotoisen tunnelman, kun takassa palaa tuli, kynttilät on sytytetty ja pöytä katettu, ja keittiöstä leijailee houkutteleva kotiruuan tuoksu...


Kuvat lainattu: Stadshem.se


 Iloa ja inspiraatiota torstaipäiväänne!


- Neiti M

Psst... Häiritseekö ketään muuta nuo ainaiset köynnösmuratit jokaikisessä Stadshemin stailaamassa asunnossa...?! ;)

2 kommenttia:

  1. Tämäkin postaus on aivan ihana, kiitos. Loistava inspiraatio-löytö tämä asunto. Vielä kun oppisin tuomaan omaan kotiin näitä ihania ideoita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset - tuolta Stadshemiltä kyllä löytyy aina silloin tällöin melkoisia helmiä :)

      Poista