1. syyskuuta 2012

Syyskuun ensimmäinen

Tervetuloa syksy ja syyskuun ensimmäinen! 

Itse aloittelin syksyn normaalista vuosiaikataulustani (elokuu = vielä kesä) poiketen jo päivän etuajassa, hiippailemalla eilisillan hämärinä tunteina täyden kuun valossa omenavarkaissa, kankainen säkki olalla keikkuen - ja kyllä muuten kannatti! Oi sitä ihanaa jännityksen tunnetta ja onnistumisen riemua, kun kiitää hiljaisen kaupungin läpi saaliin kanssa hymyillen kohti kotia, välttyen kiinnijäämiseltä ja epäileviltä katseilta!
Okei, tunnustetaan, totuus taitaa olla tarua tylsempää - kunnon kansalaisena keräilin nimittäin omenat muovi... siis ympäristöystävällisiin kangaskasseihin ihan täysin luvan kanssa ja keskellä aurinkoisen kirkasta päivää. Joka tapauksessa, saalis oli kuitenkin hyvä ja nyt tekisikin sitten mieli leipoa piirakkaa tai vähintäänkin kauraomenapaistosta, mutta velvollisuudet kutsuvat juuri nyt muualle. Omenaisia herkkuja (ja niitä reseptejä) lienee kuitenkin luvassa lähiaikoina, sillä ilmaisia omenoita kuulema saa (tai jopa pitää) tuoda kotiin niin paljon kuin vain jaksaa kantaa. 


Ihanaa alkanutta syyskuuta ja tunnelmallisia syyspäiviä toivotellen,

- Neiti M


Psst.. Lisää syksyisiä fiiliksiä eilisessä postauksessa sekä Pinterestin Syksy-kansiossani 
- saa käydä kurkkimassa! :)

2 kommenttia:

  1. Syksy on kyllä ihanaa aikaa! Onpa muuten herkullisen näköisiä omenia, suomalaiset omenat ovat parhaita. Pitääkin muistaa ostaa niitä usein nyt kun niitä saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut - syksy on jotenkin ihanan tunnelmallista aikaa! Ja tosiaan, paras vuodenaika kotimaisista tuoreista kasviksista nauttimiseen :)

      Poista