31. elokuuta 2012

Syksyisiä ajatuksiaVaikka taisin todeta jokin aika sitten eleleväni vielä vähintäänkin elokuun loppuun asti kesää, olen jo jonkin aikaa ollut salaa innostunut vaihtuvasta vuodenajasta, vaikkakin kesän loppuminen kieltämättä hieman haikealta aina tuntuukin. Yleisen masentelun sijaan pyrin kuitenkin tapojeni mukaisesti keskittymään asioiden valoisiin puoliin - siitäkin huolimatta, että tässä tapauksessa tuo valon määrä nyt konkreettisesti taitaakin vähentyä koko ajan.

Pimenevät illat ja viilenevät kelit pitävät nimittäin sisällään paljon kivojakin juttuja. Täällä ainakin kaapit, laatikostot ja hyllyt järjestäytyvät taas uuteen uskoon niiden kesäisen laiminlyönnin jäljiltä. Myös kaikki muu kotoilu sisustus- ja käsityöinnostuksineen vievät ajatukset pois kesän loppumisesta, ja muutaman kuukauden tauon jälkeen tekee taas mieli juoda teetä, poltella kynttilöitä, lämmittää saunaa ja valmistella salaattien sijaan lämpimiä ruokia.
Joulufiilistelyä en sentään ihan periaatteesta ole uskaltanut aloittaa - vielä - vaikka täytyykin myöntää, että erityisesti Pinterestissä silloin tällöin vilahtelevat jouluiset tunnelmakuvat ovat saaneet jo omatkin ajatukseni harhailemaan ajoittain jouluisiin askarteluihin ja koristeluihin. Mutta niinhän se taitaa vähän mennäkin, ensin odotellaan kesän alkua ja juhannusta ja syksyn koittaessa katseet käännetäänkin jo kohti joulua - ja niin edelleen ja niin edelleen.

Itse keskityn nyt kuitenkin vielä nauttimaan kesän viimeisistä hetkistä ja alkavan syksyn tunnelmista - eipä nimittäin mene enää kauaakaan, että se joulu jo tosiaan tulee.

Näihin kuviin ja syksyisiin parveketunnelmiin: rauhallista perjantai-iltaa teille kaikille!
 

- Neiti M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti