12. syyskuuta 2012

Puolukkaa, puolukkaaEilisen illan vietimme rattoisasti puolukkametsässä kyykkien. Tai no, jos tarkkoja ollaan, minä kyykin (vuoroin kameran ja vuoroin poimurin kanssa) ja mies kuikuili puiden latvoja uhkarohkeiden teeriyksilöiden bongaamisen toivossa. Teerien onneksi (ja ehkä hieman myös minun helpotuksekseni) kannoimme kotiintuliaisiksi kuitenkin tällä kertaa vain puoli ämpärillistä puolukoita.

Tänä iltana ohjelmassa olisikin sitten puolukoiden siivousta, survontaa ja pakastusta. Tuoreiden puolukoiden myötä viimevuotisen sadon rippeistä olisi myös pikkuhiljaa hankkiuduttava eroon: vispipuuro poriseekin parhaillaan liedellä ja osa viime vuoden puolukoista taitaa päästä pian uunin lämpöön leipomusten muodossa. Reseptiä siis tuloillaan, mikäli arvovaltainen makuraatimme toteaa luomuksemme blogimerkinnän arvoiseksi! 
Keskiviikkoterveisin,


- Neiti M

3 kommenttia:

  1. Odotan innolla puolukkareseptiäsi. :) Puolukka on herkkua leivonnaisissa.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on jääkaapissa puolukoita ja osa on jo pakkaseen laitettu. Vielä pitäisi sosetta tehdä, aamuisin olen laittanut tuoreita puolukoita jogurttiin ja smoothieen, nam :) Mielelläni otan vastaan hyviä puolukkareseptejä!

    VastaaPoista