10. syyskuuta 2012

Haastetta kerrakseen


Luvassa haasteita elämään heti näin alkuviikosta!

Blogiani on nimittäin muistettu viime kuukausina useilla haasteilla/tunnustuksilla - mikäli oikein muistan, ensimmäiset näistä taisivat tulla jo joskus kevään aikana... Tämän myötä joudunkin tunnustautumaan täällä blogosfäärissä melkoisen huonoksi haasteiden vastaanottajaksi, tai ehkä tarkemminkin niiden huonoksi eteenpäinlähettäjäksi: kaikki saamani haasteet ovat toki ilahduttaneet aina mieltä, mutta lähes poikkeuksetta kaikki "kerro 7 random faktaa itsestäsi" -tyyliset haasteet unohtuvat keskeneräisinä luonnoksiin - miten hankalaa tällaisten haasteiden täyttäminen voikaan olla, puhumattakaan sitten niiden vain 5-15 suosikkiblogin valitsemisesta, joille lähetät haasteen eteenpäin..!?

Pahoittelenkin nyt siis yleisesti aikaansaamattomuuttani haasteisiin vastaamisessa ja kiitän yhteisesti kaikkia teitä, jotka olette minulle niitä lähettäneet! Otan mielelläni haasteita vastaan myös tulevaisuudessa ja yritän parantaa tapani niihin vastaamisessa! :)

*****

Alkuinfon jälkeen seuraakin nyt pientä ryhdistäytymistä: päätin nimittäin tarttua ennätysnopeasti viime viikon lopulla saamaani tunnustukseen/haasteeseen, joka saapui blogiini Paikka maailmassa -blogista lähetetyllä Post it -lappusella - lämmin kiitos sinulle Ginger! :)

Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:

1. Kiitä linkin kera blokkaajaa, jolta sait sen.
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä.
3. Kopioi Post it -lapun kuva ja liitä blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempiblokkaajasi jakavat sen eteenpäin.


Laitan lappusen siis eteenpäin seuraaville ihanille blogeille:

No home without you
Sweet life by carita

Pahoitteluni, mikäli olette tämän haasteen jo saaneet! Eikä sitten kenellekään turhia paineita haasteen eteenpäinjaosta ;)

*****

Blogiani on muistettu vime kuukausina myös mm. One lovely blog award sekä Liebster blog -tunnustuksilla/haasteilla.  Koska nämä haasteet ovat kiertäneet täällä blogosfäärissä jo jonkin aikaan, taidan tällä kertaa jättää näihin liittyvät listaukset ja eteenpäinjaot tekemättä. Näistä on kuitenkin kiittäminen ainakin Looking for clementines -blogin Tuulia sekä Kohti kotisaarta -blogin Sannaa - lämpimät kiitokset siis teillekin muistamisesta! :)*****

Aurinkoa alkaneeseen viikkoon - 
jos ei muuten, niin ainakin tuon parvekkeellamme kukoistavan auringonkukan välityksellä! :)


- Neiti M

1 kommentti: