27. heinäkuuta 2012

Pinterestissä!


Innostuinkin sitten Pinterestistä nopeammin kuin osasin aavistaakaan: keskiviikosta lähtien olen perehtynyt "pinnailun" ihmeelliseen maailmaan ja löytänyt jo ihan kivasti kuvia Pinterest-tiliini (joka muuten löytyy täältä) - sanotaanko nyt vaikka näin, että melkoisen koukuttava keksintö..!

Tällä hetkellä seinältäni löytyy mm. musta-valkoista ja värikästä sisustusinspiraatiota, herkkuja, kauniita hiustyylejä ja kampauksia erityisesti pitkille hiuksille sekä DIY- ja neulomisinspiraatiota! Käykäähän kurkkimassa mikäli kyseiset aihealueet kiinnostavat!

Lisäsin sivupalkkiin myös oheisen Pinterest-painikkeen, jonka avulla voitte helposti seurata minua myös Pinterestissä!

Follow Me on Pinterest

Tällä kertaa nyt siis vain tällainen pikainen infopostaus - nyt on aloitettava huomenna koittaviin ihaniin häihin valmistautuminen: mekko on jo päätetty, mutta asusteet ovat vielä mietinnässä ja kampaustakin pitäisi harjoitella. Onneksi säät näyttäisivät suosivan huomista juhlaväkeä, ei tarvitse miettiä niin tarkasti kenkien tai kampauksen säänkestävyyttä, eikä takkiakaan varmaan tarvita!


Kesäisen aurinkoista perjantaipäivää teille toivotellen,

- Neiti M

8 kommenttia:

  1. Tervetuloa Pinterestiin, itse olen saanut todella paljon inspistä niin sisustukseen, matkustamiseen kuin hääjuttuihinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos By J - kävinkin kurkkimassa hieman seinääsi Pinterestissä! :) Ja tosiaan, inspiraatiota sieltä kyllä löytyy vaikka ja mihin!

      Poista
  2. Hei, kuulostaa hyvältä! Jokohan mäkin saisin aikaiseksi tutustua vihdoin tuohon Pinterestiin:-) Mukavia häitä! Meilläkin juhlitaan huomenna, nimittäin tytärten 1- ja 3-vuotissynttäreitä (kakku parhaillaan uunissa ja äiti surffailee sen aikaa netissä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna ja ihania juhlia myös teille! :)

      Tuo Pinterest on kyllä kiva keksintö, mikäli tykkää kauniista kuvista - suosittelen tutustumaan! :)

      Poista
  3. Pinterest on kyllä toooosi koukuttava. Blogissa taisin joskus kirjoitellakin että varsinkin jos just ennen nukkumaanmenoa sinne erehtyy niin kyllä menee yöunet :) Ei malta lopettaa selailua ja sitten jälkeen päinkin pää on niin täynnä ideoita ettei malta nukkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut littleB: selailuun saa kulumaan melkoisen tehokkaasti aikaa ja erityisesti juurikin illalla - ihania ideoita ja kuvia voisi katsella ja etsiskellä loputtomiin!

      Kaunis kiitos kommentistasi! :)

      Poista
    2. Jäin lukijaksikin :) Sulla on kivoja juttuja :)

      Poista
    3. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi littleB - ja kiitos!! :)

      Poista