24. heinäkuuta 2012

Ulkoasun kohennusta


Vaihtelu virkistää - niin sisustuksessa, pukeutumisessa kuin ihan tavallisissa arjen askareissa. Tällä kertaa päätin kanavoida vaihtelun haluni blogin ulkoasun kohenteluun, joka on ollut to do -listallani jo jonkin aikaa. Luvassa on siis lähipäivinä vähintäänkin vaihtuvia fontteja sekä blogin leveyksien ja kuvakoon säätöä - kaikenlaisia blogin ulkoasuun ja miksei sisältöönkin liittyviä kehitysideoita ja toiveita otetaan ilolla vastaan!

Lähipäivinä päättyi muuten blogissani useamman kuukauden ollut kysely blogiini toivotuista aihepiireistä - lämpimät kiitokset kaikille äänensä antaneille!

Kyselyn tuloksien mukaan selkeästi eniten toivottuja postauksia olivat DIY-jutut, joihin lupaankin yrittää panostaa jatkossa entistä enemmän. Toiselle sijalle kyselyssä ylsivät sisustusaiheiset postaukset ja kolmanneksi eniten toivottuja olivat erilaiset reseptit - toiveittenne mukaan, myös näitä aihepiirejä on luvassa jatkossakin. Elämään ja arkeen sekä neuleohjeisiin liittyvien juttujen määrä on ollut tähän mennessä suhteellisen vähäistä (osittain ihan tarkoituksella, mutta etenkin neuleohjeiden osalta tahattomasti - kiitos kiireet ja lukuisat keskeneräiset neulomukset..), mikä selittänee osaltaan sitä, että niitä oltiin kyselyn mukaan myös toivottu kaikista vähiten.

Edellä mainittujen sekä muiden jo tutuksi tulleiden aihealueiden lisäksi suunnitelmissani olisi lähitulevaisuudessa kirjoitella myös matkustelusta sekä juhlien suunnittelusta, jotka ovat molemmat intohimojani ja joita on näillä näkymin ainakin jossain määrin luvassa tulevina kuukausina.

Suunnitteilla on myös Pinterest-tilin luominen, jossa tulen todennäköisesti pinnailemaan blogiin liittyvien aiheiden lisäksi myös muotiin ja tyyliin liittyviä inspiraatiokuvia. Pinterestistä infoan teitä tottakai vielä myöhemmin lisää, kunhan ehdin tutustumaan tarkemmin "pinnailun" maailmaan!


Nyt bloggaaja kuitenkin siirtyy sorvin äärestä sohvan nurkkaan rentoutumaan: tämän myötä toivottelen teillekin oikein rauhallista tiistai-illan jatkoa!

- Neiti M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti