9. maaliskuuta 2012

Valkoista ja violettia


Tulin vain pikaisesti toivottelemaan ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! Ulkoilkaa ja nauttikaa (ainakin toivottavasti) keväisen aurinkoisesta talvisäästä, syökää hyvin ja nukkukaa pitkään - ainakin omaan viikonloppuuni yritän mahduttaa näitä kaikkia muutamien ei niin rentouttavien velvollisuuksien vastapainoksi!

Postauksen kuvituksena toimivat eilen naistenpäivän kunniaksi saamani, itse valitsemani tulppaanit sekä noin viikko sitten kirppikseltä löytämäni piirakkavuoka, joka päätyi kynttiläaluseksi. Huomaako muuten joku kuvista jotain erikoista? Tulppaanien väreissä ehkäpä...? Edistystä on nimittäin tapahtunut, sillä ainaisten vaaleanpunaisten sijaan sain vihdoin valittua väriksi jotain muuta, tällä kertaa jopa kahta uutta väriä, nimittäin violettia ja valkoista. Ensi kerralla voisikin sitten olla keltaisten tai jopa oranssien vuoro! :)


- Neiti X

2 kommenttia:

  1. Ihanaa viikonloppua myös sinulle kovasti! :-) Kauniit tulppaanit <3

    VastaaPoista
  2. Ihana värikombo tulppaaneissa <3 Ja hyvä idea laittaa piirakkavuoka kynttiläalustaksi! Mietin juuri itsekin tuollaisille peltisille käytöstä jääneille erilaisille leivonta-astioille jatkokäyttöä... Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista