11. maaliskuuta 2012

Korut järjestykseen


Peukaloiden vihertymisen, sisustusintoilun yms. ohella kevät saa itsessäni aikaan myös ajoittaisia järjestely- ja siivouspuuskia: vaatekaappia on jo siivoiltu, turhia rojuja karsittu kirpputorille ja viimeisimmän järjestelyvimman kohteeksi päätyi kylpyhuoneen siivouksen yhteydessä korutelineeni eli pari vuotta sitten Ikeasta ostamani kolmikerroksinen, lasinen tarjoiluvati. Kyseinen kapistus ei ole ollut vielä kertaakaan käytössä ns. varsinaisessa tarkoituksessaan, eli ruokien tarjoilussa, ja itseasiassa ostinkin sen varta vasten juuri korujen säilytystä silmällä pitäen. 

Aikaisemmin säilytin telineessä isoimpia, eniten tilaa vieviä kaulakorujani, jotka näyttivät kivalta sisustuksellisesti, mutta toimivat tällaisen todella huonon korujen käyttäjän takia telineessä vain turhina pölynkerääjinä. Niinpä päätinkin järjestellä telineeseen sellaiset korut, joita joko käytän eniten tai haluaisin käyttää useammin. 

Osa kriteerit täyttävistä koruista päätyivät laatikoihin telineen alahyllylle ja pienemmät sormukset, nappikorvikset ja kaulaketjut taas Ikean isoille tuikuille tarkoitettuihin pikkukuppeihin. Korujen sekaan pääsivät myös muutamat sisustuskristallit ja rusettisolki sekä eniten käytössä olevat hajuveteni: lemppari arkituoksuni Versacen Bright Crystal sekä ihana Marc Jacobsin Oh, Lola!

Nyt täytyisi sitten keksiä, minne ne kaikki loput ja harvemmin käytössä olevat kaulakorut laittaisin - väliaikaisratkaisuksi päätyi järjestelyinnostuksen yllättäen lakattua kauniin kirjava Siwan muovikassi, sängyn alle tungettuna. Mitenhän näin laiskalle korujen käyttäjälle onkin voinut kertyä näin suuret määrät koruja..? Onneksi sentään noille lukuisille rannekoruille, korvakoruille ja sormuksille löytyy säilytyspaikat jo ennestään...


Ihanaa sunnuntain jatkoa ja pian alkavaa uutta viikkoa teille kaikille!

- Neiti X


Psst.. Eikö teidänkin mielestänne jokaisella tytöllä tulisi olla Adalminan vaatehuoneesta löytyvän korulipaston kaltainen säilytysjärjestelmä koruille ja muille pienille asusteille..? Tai itseasiassa, ihan kokonainen yhtä upea ja tilava vaatehuonekin..!

5 kommenttia:

 1. Korujen säilytys on NIIN ongelmallista - ehkä korujen määrää pitäisi vain karsia... Mulla on ollut to do -listalla jo vaikka kuinka pitkään erinäisiä korunsäilytysprojekteja. Toi kakkuvati on tosi kiva korujen säilytykseen! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana idea, hajuvesipullot ja korut tarjoiluvadilla näyttävät tosi kivalta, melkein kuin leivoksilta. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, kun ihania kuvia ja asetelmia!
  Nayttavat upeilta lasisella kerrosprikalla.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  Tibs
  shoptravelfood.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Kaunis kuin koru tämä kerrosvati! :)

  Minulla muuten ihan samat tuoksut, joten hyvä maku snulla! ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikille mieltä lämmittävistä kommenteistanne! :)

  Tuo teline on ollut kyllä hyvä ostos korutelineeksi - ainut huono puoli on vain se, ettei se tosiaan ruokapöytään ole vielä päätynyt, vaikka kaunis ja kätevä se olisi siinäkin tarkoituksessa! :)

  VastaaPoista