9. joulukuuta 2011

Pehmoista ja lämmintä

Edellisen kerran neuloin/virkkasin muistaakseni joskus yläasteen tai lukion käsityötunneilla, eikä puikot tai koukut olleet eksyneet käsiini sen koommin satunnaisia kokeiluja lukuunottamatta - ennen tätä syksyä. Iltojen pimetessä ja ilmojen kylmentyessä (ja ainaisiin vaatekauppojen 100% akryylia - merkintöihin kyllästyneenä) päätin sitten ihan vain hiukkasen googletella ja kokeilla, löytyisikö netin syövereistä kivoja neuleohjeita - jaa että löytyikö...!

Hurahdinkin neulomiseen sitten näköjään ihan kiitettävästi ja nykyään useimmat vapaat koti-illat kuluvat sohvan nurkassa puikkoja kilistellen. Erityisen ihastunut olen tällä hetkellä norjalaisiin kirjoneuleisiin ja palmikkokuvioihin - harmi kun aika ei vain millään riitä kaikkien ihanien ohjeiden toteuttamiseen!

Siksipä päätinkin jakaa teidän kanssanne muutamia inspiroivia neuluohjeita. Alla on joitakin suosikkejani Garnstudiolta, jolta muuten löytyy aivan ihania ohjeita neulontaan ja virkkaukseen - varoitus: sivustolla saa ajan kulumaan vähän liiankin tehokkaasti..!Kuvien alta löytyy linkit neuleiden suomenkielisiin ohjeisiin! :)

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

- Neiti X

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti