7. joulukuuta 2011

Näen punaista - ja pidän siitä

Ainakin hetkittäin ja pieninä annoksina..

Viikonloppuiselta ostosreissulta nimittäin tarttui mukaan kaikenlaista pientä kivaa punaisen(!) ja valkoisen väreissä. Punaisten asioiden hamstraaminen on itselleni hyvin epätavallista, sillä punainen on ollut inhokkiväri sisustuksessa ja pukeutumisessa teinivuosien yliannostuksen jäljiltä: vielä kotona asuessani punaista oli nimittäin käytettävä reilusti niin oman huoneen sisustuksessa kuin vaatetuksessa - olihan punainen sentään horoskooppimerkkini onnenväri, jep....

Yleensä kauppoja kierrellessä näkiessäni punaista, en edes enää näe punaista, vaan katseeni ns. blokkaa värin kokonaan ja hyppää automaattisesti punaisten asioiden yli. Nyt, kenties lähestyvän joulun vaikutuksesta, punainen väri on kuitenkin yllättäen alkanut näyttää siedettävältä, sanotaanko, että jopa suhteellisen kivalle - tosin vain pieninä yksityiskohtina ja mieluiten nimenomaan valkoiseen yhdistettynä.

Nähtäväksi jää jatkuuko innostukseni (hmm, tai ehkäpä paremminkin heräilevä kiinnostus) punaiseen ja eksyykö tänä jouluna pääosin musta-valkoisten koristusten joukkoon myös hitunen punaista - suurin osa kuvien punaisista asioista nimittäin päätynee pukin konttiin.







Mitäs mieltä siellä ollaan punaisesta - kiva vai ei-kiva?

- Neiti X

2 kommenttia:

  1. Oi kun sulla on ihania kuvia täällä! Ja niin kauniilta näyttää tuo punainen valkoisen kanssa. Voi vain uneksia noin seesteisestä ympäristöstä, kuuden hengen liian pienessä huushollissamme taitaa pysyä kaaos Joulunkin aikaan....

    Mutta tämä blogi lähti ehdottomasti "seurantalistalleni". =)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kommentistasi Hemulitar, tervetuloa vaan lukijakseni! :)

    Kyllä kuule täällä kahden ihmisen taloudessakin vallitsee kaaos silloin tällöin (hmm, tai aika useinkin) mutta eihän sitä nyt tänne kehtaa kuvailla! ;)

    VastaaPoista