1. joulukuuta 2012

Luukku 1: Joulukuun ensimmäinen
Joulukuun ensimmäinen päivä ja aika avata Shhh, it's a secret -blogin joulukalenterin ensimmäinen luukku: lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogini joulukalenteria ja availemaan sen luukkuja jatkossakin! 

Kalenterin ensimmäisestä luukusta paljastuu pieni katsaus kotimme tämän hetkiseen jouluilmeeseen: itsetehty joulukranssi on viimein ripustettu oveen, virkatun juuttinarun, kristallein ja dymonumeroin koristeltu adventtikynttelikkö odottaa valmiina huomenna koittavaa ensimmäistä adventtia ja pipareitakin on jo ehditty leipomaan ensi viikolla järjestettäviä juhlia silmällä pitäen.

Ensimmäiset jouluvalot sytyttelin jo noin viikko sitten niin sisälle kuin parvekkeelle (parvekekuvia lienee tulossa myöhemmin) ja joulukukkien virkaa toimittaa tällä hetkellä lahjaksi saamani kaunis amarylliskimppu, joka todennäköisesti saa pian seurakseen tämän joulun ensimmäiset hyasintit. Myös muita joulun koristuksia on tarkoitus asetella esille pikkuhiljaa - lisää joulusomistusta on luvassa viimeistään ensi viikon lopulla, kun järjestelen asuntoamme juhlakuntoon; puhutaan juhlistani täällä blogin puolella nyt vaikkapa pikkujouluina, mitä ne todellisuudessa osittain ovatkin. ;)

Minkälaisessa joulukunnossa teidän kotinne ovat - joko olette ehtineet asetella joulua esille vai jätättekö koristelut ym. suosiolla lähemmäksi varsinaista joulun h-hetkeä? 


- Neiti M


Psst... Huomenna kalenterissa luvassa ensimmäinen jouluinen DIY-vinkki! 

6 kommenttia:

 1. Kivaa seurata joulukalenteriasi! Meillä on joitakin muutoksia jo joulua ajatellen tehty (tähdet ikkunoissa, sohvatyynyt vaihdettu ja muuta pientä),mutta isoimmat jutut ja koristelut jäänevät joulunalusviikolle. Jotain toki laitetaan esille myös tässä pikkuhiljaa joulukuun aikana:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin samalla kaavalla siis niinkuin meilläkin - pikkuhiljaa ja vähän kerrallaan, niin ettei ehdi kyllästyä, mutta toisaalta niin, että koristuksista ja muista ehtii myös nauttia tarpeeksi pitkään :)

   Kiitos kommentista! :)

   Poista
 2. Upeat adventtikynttilät! Minulla on joulunlaitto kovasti myöhässä: en ole oikeastaan mitään tehnyt asian eteen vielä!! Apua, ehtiikö joulu tullakaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! :) Eihän tässä nyt vielä mikään kiire ole - monta viikkoa aikaa itse h-hetkeen! Itsellänikin on varsinkin lahjapuoli vielä melkoisen alkutekijöissään, mutta hyvin tässä vielä ehtii, ja varmasti ilman sen suurempaa stressiä :)

   Poista
 3. Oi vitsi miten kaunis adventtikynttiläasetelma, paljon kauniimpi kyllä kuin mun oma hätäisesti väsätty! :)


  www.whiteandfresh.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Irina! Itse suunnittelin alunperin myös jonkin näköistä koristekiviviritelmää, mutta päädyin sitten lopulta kasaamaan adventtikynttelikön kaapista valmiina löytyneistä "aineksista" :)

   Poista