7. marraskuuta 2012

Keittiö palasina

Muutamia palasia (ihan ehjästä) keittiöstämme kuvien muodossa.

Tekstimuotoon muunnettuna keittiömme tasoilta ja avohyllyltä löytyy tällä hetkellä melko sekalainen kokoelma Ikeaa ja Iittalaa, valmiina ostettua tai lahjaksi saatua, itsekasvatettua tai tuunattua - uutta ja vanhaa. Kestosuosikkien (mikkihiirikuvioituja paahtoleipiä iloisen musiikin säestyksellä valmistavan leivänpaahtimen ja eri puolilta maailmaa kotiin kannetuista "sokeripusseista" koostuvan matkamuistokokoelmani) lisäksi kokkaajaa ilahduttavat ruuanlaiton lomassa erityisesti muutamat uudet jutut: mattamustalla spraymaalilla ja dymolla koristellut lasipurnukat sekä samalla maalilla raidoitettu viimeisen kuvan peltipurnukka, jonka maalaamisen jäljiltä epäsiisteiksi jääneet raitojen reunat koristelin mustalla permanenttitussilla. 

Uutta potkua kokkailuun tuovat myös valkoinen retroradio (löytyi viimein USB-liitännällä varustettuna Clas Ohlsonilta) sekä ensimmäinen dymotauluni tekstillä Life is short, eat dessert first. Saapa nähdä, miten usein taulun sanoma tulee toteutumaan käytännössä - jos ei koko jälkiruoan osalta, niin varmasti ainakin pieninä maistiaisina ja suupaloina ruuanlaiton lomassa. ;)
  

Kivaa keskiviikkoiltaa kaikille!


- Neiti M

8 kommenttia:

 1. Oi kivoja kuvia ja ihanan tunnelmallinen keittiö :) onko teillä tuollainen vanha dymo? Sillä saa tehtyjä niin hauskoja yksityiskohtia, mutta itse olen onnistunut saamaan käsiini vain niitä uuden mallisia dymoja. Tuollaiset nimitarrat olisivat kyllä ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Carita, kiva että kommentoit :)

   Jep, oma dymoni on juurikin sellainen vanhan mallinen "pyöriteltävä", löysin senkin muutama viikko sitten C. Ohlsonilta - vaikka ostohetkellä poikaystävä epäili vahvasti dymon tarpeellisuutta, olen kyllä keksinyt sille käyttöä jo vaikka missä!

   Poista
 2. Tosi kivat purkki tuunaukset!! Mulla oli aikoinaan kanssa tuo mikkipaahdin, mutta meni hermo siihen musiikkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! Hih, tuo mikkipaahdin on kulkenut mukanani ensimmäisestä omasta asunnosta asti ja se musiikki kyllä kieltämättä on välillä "vähän turhan pirteä", etenkin aamuisin ;) Toisaalta en ole siihen vielä ihan niin ärsyyntynyt, että raaskisin laittaa sen vaihtoon :)

   Poista
 3. Hienolta näyttää! Minäkin kiinnitin huomion noihin tuunattuihin purkkeihin - kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iisa - kiva että tykkäsit ja kommentoit! :)

   Poista
 4. Kotoisan näköisiä yksityiskohtia, kivalta näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Tuuli - melko yksinkertaisen selkeää keittiötä on kyllä kiva piristää muutamilla persoonallisimmilla yksityiskohdilla! :)

   Poista