11. lokakuuta 2012

Kurkistus olohuoneeseen
Muutama viikko sitten julkaisemiani suunnitelmia olohuoneemme syksyisestä päivityksestä on toteutettu viime viikkojen aikana käytännössä, ja päätinkin jakaa nyt muutamia kuvia lopputuloksesta täällä bloginkin puolella. Tiivistettynä olohuoneessamme on siis tapahtunut seuraavaa: kesäisen raikas ja värikkäämpi ilme on vaihdettu syksyn myötä rauhallisempaan musta-valko-harmaaseen, ja turkoosin piristevärin tilalle on ilmestynyt ripaus violettia. Hieman tavaroiden uudelleen sijoittelua, pehmeitä tekstiilejä, luonnonmateriaaleja ja kynttilöitä tunnelmaa antamaan ja olohuoneen ilme on muuttunut jo selkeästi syksyisempään.

Vaikka haaveilinkin useista uusista hankinnoista olohuoneeseemme, nykyinen ilme saatiin aikaan ilman sen suurempia ostoksia - uutta ovat itseasiassa vain blogissa jo aikaisemmin esitelty violetti tuikkulyhty sekä tuo pieni harmaa tyynynpäällinen. Ei sillä, ettenkö edelleen huolisi esim. sitä Normann Copenhagenin Lighthousea tuohon ikkunalaudalle tai tv-tason päälle... 

Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta kuvien pariin: älkää ihmetelkö, osa oheisista kuvista on otettu eri päivinä - näköjään ainakin muutamat tyynyt ovat jo ehtineet vaihtaa paikkaansa tässä viikon sisällä..!
Nyt hyppään tuonne sohvatyynyjen sekaan ja uppoudun Dancen ihmeelliseen maailmaan - en kai ole ainoa, jonka varpaat eivät meinaa pysyä millään liikkumatta tuota kyseistä ohjelmaa katsellessa..? ;)


Tunnelmallista torstai-illan jatkoa teille toivotellen,


- Neiti M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti