8. lokakuuta 2012

Ihana kamala syksy

Kylmä, märkä ja kostea. Pimeä, masentava ja synkeä. Kesän loppu, ja vuoden kylmimmän ja pisimmältä tuntuvan aikakauden alku. Hiljaisuus, pysähtyneisyys ja melankolinen tunnelma, joka kaikessa ankeudessaan jollain tapaa myös viehättää.
- Neiti M

10 kommenttia:

 1. Kauniita syksykuvia, kun on hetki ollut satamati! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuvat on otettu juuri sateen lakattua, kuvaajan vaatteet mukavasti läpimärkinä melkoisen hyisen veneretken jäljiltä..

   Poista
 2. Kauniita kuvia, syksyinen tunnelma välittyy hyvin! Ja vähän samanlaisissa fiiliksissä syksyn suhteen olen minäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ginger :) Great minds think alike vai miten se nyt menikään ;)

   Poista
 3. Syksyssä on puolensa (jos on hetken satamatta!) kauniit värit kuvissasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, syksyssä tosiaan on puolensa: parhaimmillaan se on mitä ihanampaa aikaa (värit, raikas ilma, marjastus, sienestys jne jne..) ja toisaalta taas niin ankeaa - onneksi niitä huonoja puolia voi katsella sisätiloista käsin teemuki kourassa ja kynttilän valossa rentoutuen :)

   Poista
 4. Oij, upeita syyskuvia :) Tykkään!

  VastaaPoista
 5. On kyllä hienoja "karun syksyisiä" kuvia. Täytyy kaivaa itsekkin taas kamera esiin ja lähteä vähän luontoon kiertelemään ja katsoa mitä sieltä mukaan tarttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Syksyllä luonto on kyllä niin kaunis, toivottavasti ehdin itsekin vielä kuvailemaan sitä ennen talven tuloa!

   Poista