21. syyskuuta 2012

Perjantai-iltana



Perjantai taitaa olla paras päivä viikosta kotona rentoutumiseen ja hyvästä seurasta nauttimiseen. Viime viikonloppuna meillä istuttiinkin iltaa kaveriporukalla, ja aika vierähti vikkelästi pöydän ääressä jutustellen.  Tarjottavina yksinkertaisia, mutta herkullisia pieniä suupaloja punaviinin kera - leipäjuustoa itsetehdyn mustikkahillon kera, kotimaisia omenoita, crostineita (uunissa oliiviöljyn kanssa paahdettua patonkia vuohenjuustolla, saksanpähkinöillä ja kuvasta puuttuvalla hunajalla - kokeilkaa, NIIN hyvää!) ja pöydän täytteeksi vielä perus sipsi+dippi -kombo illan venymisen varalta.




Joskus hyvä seura voi tarkoittaa myös sitä kuuluisaa omaa aikaa itsensä kanssa. Sitä luvassa siis täällä tänään - ensin muutamia velvollisuuksia ja pientä kodin järjestelyä, ja palkinnoksi jotakin kevyttä iltapalaa, kynttilöitä ja kenties joku leffa sohvalla rentoutuen.


Rentouttavaa perjantai-iltaa ja viikonloppua teillekin!


- Neiti M


Ps. Ja tosiaan, sitä puolukkaleipää ei sitten tietenkään riittänyt vierastarjottavaksi, vaikka kuinka olin niin suunnitellut... No, hyvin riittivät onneksi tarjoilut ilman sitäkin..!

4 kommenttia:

  1. Nuo crostinit näyttävät kyllä nameilta, täytyypä kokeilla! Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi! Nuo crostinit eivät vain näytä, vaan myös maistuvat tosi herkulta! :)

      Poista
  2. Oi, nuo crostinit kuulostavat aivan todella hyviltä! Tosi kiva idea, noita pitääkin joskus kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on hyviä! :) Jännä juttu, etten itse ole mikään maailman suurin vuohenjuuston enkä oikeastaan saksanpähkinöidenkään ystävä, mutta tuo yhdistelmä toimii niin hyvin!

      Poista