27. tammikuuta 2012

Pastelliperjantai

Lämpömittarissa oli aamulla karut lukemat: -20 astetta pakkasta, hrrr! Sisältä käsin katsottuna päivä kuitenkin valkeni todella kauniisti ja nyt huoneet täyttyvätkin jo ihanasta auringonvalosta. Aamuauringon noustessa kuvailin muutamia yksityiskohtia asunnostamme, tulevan kevään ja kesän pastellitrendiä silmällä pitäen.

Jos totta puhutaan, ensimmäistä kertaa kyseisestä trendistä kuullessani en ollut kovin innoissani - varsinkaan sisustuksen puolella, sillä perus musta-valko-harmaa-beige-linjan piristyksenä olen tykännyt käyttää hempeiden sävyjen sijaan enemmänkin raikkaan kirkkaita värejä, kuten turkoosia, pinkkiä, limenvihreää ja keltaista. Nyt olen kuitenkin alkanut pikkuhiljaa lämmetä myös pastelleille - niinhän näiden trendien kanssa usein taitaa käydäkin: ensin vieroksutaan ja viimeistään silloin ihastutaan, kun kaupan hyllyt alkavat täyttymään uusista, trendin mukaisista tuotteista.

Nyt näyttäisi kyllä kuvasaldonkin perusteella siltä, että pastelleja on saatava lisää - vaatekaapista, korulipastosta ja kosmetiikkatarvikkeiden joukosta vaalean hempeitä sävyjä kyllä löytyisi, mutta sisustukseen niitä voisi ripotella kevään mittaan hiukkasen lisääkin. Yksi hankinta onkin jo tehty, H&M:n paketista kuoriutunut kuvissakin näkyvä (ja itseasiassa jo aikaisemmin blogissa vilahtanut) herkkä perhostyyny.

 
Aurinkoista perjantaita kaikille!

- Neiti X


Psst.. Muistakaahan osallistua sivupalkin kyselyyn! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti