29. joulukuuta 2011

Kohti uutta vuotta

Joulu tuli ja joulu meni - meillä se oli aattona ja vielä joulupäivänäkin valkoinen, mutta nyt luminen maa on muisto vain. Lumen lisäksi jouluumme kuului hyvää ruokaa, ihania lahjoja, rentoutumista ja leppoisaa yhdessäoloa - hyvin perinteisellä kaavalla siis mentiin.

Joulun loppuminen merkitsee myös vuoden loppua ja uuden alkamista. Itselläni joulun jälkeiset alennusmyynnit vievät lähes poikkeuksetta ajatukset kohti kevättä - alennetut joulukoristeet ja talvivaatteet eivät kiinnostaisi enää ollenkaan, kun kauppojen hyllyt täyttyvät vähitellen uusilla kevätmallistoilla, raikkailla väreillä ja keveämmillä materiaaleilla. Sinänsä melko huvittavaa, miten vasta muutama päivä sitten intoiltiin vielä joulukoristusten, hyasinttien, joululeivonnaisten ja lahjojen paketointien kanssa ja nyt odotellaan jo kevättä ja kesää.

Eilen postiluukusta kolahti H&M:n kevätkuvasto, joka keväisellä tunnelmallaan siivitti entisestään keväästä ja kesästä haaveilua. Kuten aina, etenkin keveät mekot ja hameet sekä bikinit houkuttelisivat tilauksen tekemiseen, mutta tällä kertaa ihastuin erityisesti sisustuspuolen Floral Pastels -malliston herkän romanttisiin kuviin. Keväistä sisustusinspiraatiota kaipailevat, käykäähän kurkkimassa uusia Home-mallistoja, sieltä löytyy pastellien ohella niin raikkaita värejä kuin rauhallista valkoistakin!


Mukavaa uuden vuoden ja kevään odotusta kaikille!

- Neiti X

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti