22. joulukuuta 2011

Matti ja Maija Myöhäisen joulusiivousta

Tänään meillä siivotaan - imuroidaan, kuurataan ja puunataan! Kyllä. Vasta tänään. Joulusiivous on nimittäin hiukkasen venynyt, mutta vielähän tässä ehtii - pysyypähän ainakin asunto siistinä jouluun asti todennäköisemmin, kuin jos olisimme tehneet suursiivouksen jo kaksi viikkoa sitten, niinkuin suunnitelmissa oli...



Myöhäisemmäksi jääneestä siivouksesta huolimatta meillä jouluun ollaan yritetty (ja yritetään) valmistautua mahdollisimman stressittömästi - joulusiivouksestakin selviää paremmin, kun laittaa joululaulut soimaan ja haukkailee välipalaksi vaikka pipareita ja glögiä. Meillä myös imuri saa joulun kunniaksi erityiskohtelua - se nimittäin ravitaan ennen suursiivousta jouluisesti kardemummalla, kanelilla ja vaniljalla. Näin asuntoon leviää imuroitaessa ihana jouluinen tuoksu ja imurikin varmaan hoitaa tehtävänsä paremmilla mielin! ;)




Oletteko muuten testanneet muita mausteita imuriin - ainakin kuivattujen yrttien ja kukkien terälehtien olen kuullut soveltuvan siihen, mutta mitenhän olisi esim. kaakaon, kookoshiutaleiden, appelsiinin tai sitruunan kuoren laita? Pitääpä ehkä koittaa ensi kerralla!





Ja loppuun vielä piristykseksi aiheeseen liittyvä ote "Täykkäreistä", jonka löysin postauksen kuvia etsiessäni:


Kuvat  Weheartit


- Neiti X

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti