31. tammikuuta 2012

Mustavalkoista inspiraatiota

 

Yksi oman sisustusfilosofiani peruselementeistä ovat kontrastit, jotka tulevat ehkäpä selkeimmin esille mustan ja valkoisen yhdistelemisestä samassa tilassa. Mustavalkoisuus luo sisustukseen mielestäni kivaa syvyyttä ja näennäisestä värittömyydestään huolimatta se omalla tavallaan jopa raikastaa tilaa, selkeyttäen ja tuoden paremmin esille muuta värimaailmaa. 

Vaikka ihastelenkin usein alla olevien kuvien kaltaisia täysin mustavalkoisia tiloja, oman kotini tilat ovat kuitenkin harvoin - ajoittaisia selkeyden ja värittömyyden kaipuun hetkiä lukuunottamatta - kokonaan mustavalkoisia. Meillä mustavalkoisuus toimiikin nimenomaan tietynlaisena pohjana muulle sisustukselle - se on kaunis sellaisenaan, mutta siihen on myös halutessaan helppo yhdistellä muita värejä.

Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta ja aiheeseen liittyen, tässäpä teille muutamia musta-valkoisia isnpiraatiokuvia harmaata arkea piristämään!Kuvat Weheartit


Mitäs siellä tykkäillään mustavalkoisuudesta: 
ihanan vai kamalan väritöntä?

- Neiti X

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania inspiskuvia! Tuli kamala sisustelu himo...Sait juuri blogillesi uuden lukijan ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva että tykkäsit - uudet lukijat ovat aina lämpimästi tervetulleita! :)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä, rakastan mustavalkoisen kontrastia, linjakkuutta ja raikkautta, ja sitä miten mustavalkoiseen sisustukseen on helppo luoda uutta ilmettä vaikkapa sesonkien mukaan pienillä värikkäillä yksityiskohdilla.

  Ja nuo inspiraatiokuvat ovat kyllä aivan mielettömän upeita... kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Täällä himoitaan mustavalkoisuutta. Oman kodin sisustus on matkalla kohti valkoista ripauksella mustaa. Jotenkin vaan mustavalkoisuus vangitsee katseeni. Välillä voi piristää sisustusta sitten muilla väreillä, kuten tänä keväänä keltaisella. :)

  VastaaPoista
 5. Uutena lukijana selailen vanhoja kirjoituksiasi, kiva blogi sulla! Ethän sattumalta tiedä kenen valmistama on ylimmän kuvan valkoinen, pyöreä sohvapöytä? Juuri sen tyylinen etsinnässä...

  Mukavaa kevättä!

  Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät! :) En valitettavasti osaa kyllä kertoa pöydän valmistajaa, mutta pienellä googlettelulla (hakusanana tarjotinpöytä) löysin samantapaisia, esim. Bailey tarjotinpöydän ja Hayn kulmikkaat tarjotinpöydät.

   Kiitokset vielä kommentista :)

   Poista