1. joulukuuta 2011

Joulua rautalangasta

Se on sitten joulukuu! 
Lukuisten meneillään olevien joululahja-, koristelu- yms. projektien seasta valmistui juuri juuri ajoissa joulukalenteri tähänkin talouteen ja ensimmäinen "luukku" näyttää tältä:


Lähipäivinä (iltoina) villalangat ovat vaihtuneet käsissä rautalankaan, ja pehmeyttä ja lämpöä tuovien koristeiden joukkoon on eksynyt myös muutama kylmempi ja karumpi, metallinen koriste. Rauta on taipunut niin joulukalenterin kehikoksi, pallon muotoon jouluvaloja kannattelemaan sekä yksinkertaisiksi joulukoristeiksi kuusen oksia tai vaikkapa joulukukka-asetelmia koristamaan.
 Aikaisemmin esittelemäni villalangalla päällystetyt joulupallot saivat vielä päällystystä odottavat metallinhohtoiset pallot seurakseen - näyttää oikeastaan aika kivalta, saa nähdä jääkö osa hopeisista palloista sittenkin ilman villaista asua! :) Mitäs mieltä siellä toisten näyttöjen takana ollaan 
- kommentteja otetaan ilolla vastaan! :)


- Neiti X

2 kommenttia:

  1. Minun on pakko kommentoida tätäkin postaustasi. AIVAN IHANIA JUTTUJA TEET!!! :D Itsekkin ole käsitöiden ja kaiken pinen askartelun perään, mutta nykyään jotenkin tuntuu, että kello menee niin nopeasti eteenpäin, ettei kunnolla ehti tehdä sitä mistä todella nauttii. :)

    VastaaPoista
  2. Totta puhut Ms. N., aika ei valitettavasti aina riitä kaikkeen mihin haluaisi - nytkin olisi mielessä vaikka mitä uusia ideoita ja projekteja, mutta niitä kaikkia ei vain yksinkertaisesti ehdi toteuttamaan!

    VastaaPoista