25. marraskuuta 2011

Joulupallojen uudet vaatteet - DIY

Viime joulun jälkeisistä alennusmyynneistä tarttuivat mukaan hopeiset joulupallot parin euron hintaan. Jo alunperin ostin pallot nimen omaan askartelutarkoitukseen ja suunnitelmissa oli päällystää tai maalata pallojen hopea pinta piiloon.

Alkutilanne oli siis seuraavanlainen:Pallojen lisäksi tarvitaan mitä tahansa neulelankaa (jämälangat hyötykäyttöön!) ja liimaa - itse käytin ihan tavallista liimaa, kuumaliimakin varmaan käy, mutta silloin täytyy olla nopea. Lakkasin lisäksi kynsilakalla pallon kannan valkoiseksi ja lisäsin rusetit kantaa koristamaan. Eli nyt eikun vaan lankaa kierittelemään ja liimailemaan, helppoa kuin mikä! :)

Ja lopputulos näyttää seuraavalta:
Langan kieputtelemisen sijaan pallot voisi maalata, päällystää vaikkapa kauniilla kankaalla/paperilla, koristella helmillä/paljeteilla tai virkata/neuloa palloille päälliset - saa nähdä mitä keksin lopuille palloille, jäljellä on nimittäin vielä 7 kpl..


Testailin huvikseni palloja pähkipuun oksille, mutta todennäköisesti laitan ne koristamaan maalaamiani valkoisia puun oksia - kunhan saan loputkin pallot päällystettyä, sopisivat ne myös aika nätisti lasikulhoon tai lautaselle asetelmaksi.

Onkos joku muu kokeillut joulupallojen päällystämistä - uusia vinkkejä saa jakaa tännekin! :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

- Neiti X

2 kommenttia:

  1. Ai miten ihanasti oletkaan "tuunannut" joulupallot!! :D
    Tällä sun blogilla on mitä mainioin nimi ja odotanki innolla uusia juttujasi! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitoksia Ms. N., kylläpä ilahduin kommentistasi!! :) Saitpa nyt kunnian olla blogini ensimmäinen kommentoija! ;)

    VastaaPoista