1. heinäkuuta 2013

Keskikesää ja Have done -listausta

Keskikesän juhla ja sitä ympäröivät viikonloput ovat sujuneet meillä leppoisan perinteikkäästi suomalaisissa mökkimaisemissa. Hyvässä seurassa kamerat meinaavat unohtua laukkuihinsa ja niinä hetkinä, kun kamerat on muistettu kaivaa esille, kuvia on räpsitty lähinnä hauskoista hetkistä ja ympärillä olevista ihanista ihmisistä - kuulostaako tutulta? 

Joitakin blogikelpoisia tunnelmakuviakin sentään löytyi muistikortiltamme - tässäpä siis muutamia kesäisiä kuvia viime viikkojen mökkireissuiltamme! Suomen kesä <3
Pakollisten varvaskuvien, mökkeilyn, varhaiskaalilla herkuttelun ja itse poimittujen kukkakimppujen lisäksi voisin laittaa rastin myös seuraaviin kohtiin kuvitteelliselta Kesän 2013 to do -listaltani:


käy herkkupiknikillä rantakalliolla
paista ja syö lettuja
käy melonta- ja souturetkillä
grillaa vaahtokarkkeja nuotiolla
pelaa lautapelejä ulkona
käy alennusmyynneissä
syö tuoreita mansikoita & kirsikoita
valvo auringon nousuun asti
ota aurinkoa laiturilla
käy aamu- ja iltauinnilla


Vaikka tykkäänkin kirjoitella usein To do -listoja arjen menoja ja tekemisiä selkeyttämään, huoleton kesäminäni taitaa tykätä tällä hetkellä enemmän tällaisista Have done -listauksista: eipähän tule turhia suorituspaineita, vaan päinvastoin aikaansaanut olotila niinkin rankoista suorituksista, kuin mansikoiden syönnistä ja aamu-uinneista. ;)


Ihanaa alkanutta viikkoa toivotellen,


- Neiti M

2 kommenttia:

  1. Have done -lista on hyvä. Sitten näkee miten paljon on ehtinyt tehdä kaikkea kivaa. Tulee hyvät muistot mieleen myöhemminkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Tällaisten kepeämpien Want to do (vs. Need/Have to do) -asioiden osalta on paljon kivempi katsella jälkeenpäin Have done -listoja, jotka eivät To do -listoista poiketen sisällä yhtään yliviivaamattomia "voi että kun en tuotakaan ehtinyt tehdä" -kohtia :)

      Poista