12. kesäkuuta 2013

Pitkästä aikaaI'm back - iloinen hei teille kaikille pitkästä aikaa! Nyt näyttäisi nimittäin vihdoin siltä, että suunnittelematon blogitaukoni taitaisi olla tällä erää takana päin - kiva olla taas täällä!

Jätän nyt suurimmat selittelyt sikseen ja totean vain, että touko-kesäkuu on kulunut täällä ihanista kesäsäistä nauttimisen ohella melko tehokkaasti kunniallisia kaason velvollisuuksia hoitaen. Omassa tapauksessani en tosin puhuisi niinkään velvollisuuksista, sillä olen innosta pihisten käyttänyt suurimman osan vapaa-ajastani morsiamen kanssa häitä suunnitellen ja valmistellen. Viime viikkoihin onkin mahtunut niin kukkatilauksia, pom pomeja, menu- ja paikkakorttien askartelua, karkkibuffetin ja photoboothin ideointia kuin polttari- ja hääpäivän aikataulujen ja ohjelmien suunnittelua, ja tämä wannabe-floristi/hääsuunnittelija on nauttinut järjestelyistä - ja tottakai myös jo takana olevien ihanien juhlapäivien vietosta - sydämensä kyllyydestä.

Paluu häähumun jälkeiseen arkeen on sujunut rattoisasti hääkuvien katselun ja karkkibuffetista ylijääneiden herkkujen napostelun merkeissä. Pikkuhiljaa ajatukset täytyisi kaiketi säätää häätaajuudelta muihin aiheisiin, vaikka hääinnostusta riittäisikin vielä vaikka muille jaettavaksi: ei kukaan sattuisi olemaan vailla idearikasta ja innokasta kaasoa..? Laulaa en osaa, mutta kaikki muut hääjärjestelyt kyllä hoituisivat alta aikayksikön! ;)


Häähumusta vielä sopivasti sekaisin nykyään perheemme ainut


- Neiti M


Psst... Tarkemmat ehkä huomasivatkin, pientä päivitystä blogin ulkoasuun tapahtunut lähipäivinä - mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti