5. huhtikuuta 2013

Viikonloppusuunnitelmia

Jahas, pääsiäisestä ja maaliskuustakin jo selvitty, ja kauan odotettu Ruotsin reissukin jo takana päin. Lempivuodenaikani kevätkin näyttäisi vihdoin ja viimein olevan aika hyvällä mallilla - eiköhän näistä loputtomista lumikinoksista päästä pian taas eroon vähäksi aikaa! Kyllä se kesä sieltä tulee, nopeammin kuin arvaammekaan.
Ja sitten otsikon mukaisesti viikonlopun suunnitelmiin: koska pääsiäispyhät kuluivat meillä rentoutumisen sijaan Tukholman katuja kierrellen ja kauppoja ja nähtävyyksiä koluten, päätimme viettää tämän viikonlopun hieman rauhallisemmissa merkeissä ja suuntaammekin tänä iltana keskelle lumista luontoa mökkeilemään. Koska allekirjoittaneella mieluisat mökkiaktiviteetit ovat vielä tähän aikaan vuodesta melko rajoittuneita - vaikka lumisia metsäteitä ja järven jäätä kyllä riittää loputtomiin ja tvkin mökistä löytyy, en ajatellut kuitenkaan viettää ihan kaikkia päivänvalon tunteja suksien päällä tai hangessa lenkkeillen - päätinkin pakata mukaani vaatekaapin uudistuksen jäljiltä melkoisesti paisuneen matonkudekokoelmani.

Suunnitelmissani olisi siis yrittää taikoa nukkaantuneista, kirpparimyyntiin kelpaamattomista trikoovaatteista koostuvat vaatepinot ensin siisteiksi kudekeriksi ja siitä edelleen virkatuiksi säilytyskoreiksi, tyynyiksi ym. Hommaa on melkoisesti, sillä vaatteita on kertynyt yhden pursuilevan pahvilaatikollisen verran ja jo pelkkä kuteiksi leikkeleminen virkkaamisesta puhumattakaan on useiden tuntien urakka. Enköhän kuitenkin pääse projektissani vähintäänkin hyvään alkuun viikonlopun aikana - ehkäpä tulen vilauttamaan aikaansaannoksiani myöhemmin tännekin, mikäli jotain esittelykelpoista syntyy!


Aurinkoista viikonloppua toivotellen,


- Neiti M

1 kommentti:

  1. Anonyymi, kiitokset kommentistasi ja pahoitteluni..!

    Onnistuin nimittäin poistamaan kommenttisi vahingossa, kun olin julkaisemassa sitä mobiilisti puhelimen kautta (minä ja uuden puhelimeni kosketusnäyttö ei olla vielä ihan täysin sinut toistemme kanssa..), pahoittelut vielä kertaalleen!

    Kommentoit kuitenkin, että saattaisit olla kiinnostunut ostamaan matonkuteista virkattuja töitäni - mikäli näin on, laitathan uudestaan kommenttia tai vaikkapa sähköpostia osoitteeseen salaisuus.shhh@gmail.com :)

    VastaaPoista