22. helmikuuta 2013

Home sweet homeMatkailu avartaa ja on ihanaa, mutta kyllähän täällä kotonakin kelpaa! Vaikka aurinkoa, lämpöä, hotelliaamiaista (ja sitä jokapäiväistä -siivousta..) onkin jo kieltämättä ikävöity tässä muutamien päivien kotonaolon ajan, ihanien muistojen, kameraan tallentuneiden kuvien katselemisen ja pienien herkullisten tuliaisten avulla arkeen palaaminen on sujunut suhteellisen kevyesti.

Taidan pitää lomakohteemme vielä hetken aikaa arvoituksena, mutta paljastettekoon, että kuvan kameli hankittiin muistoksi yhdestä matkamme kohokohdista ja moniväriset kivet toisesta - kivet on itseasiassa kerätty sieltä yhdestä jo aikaisemmin mainitsemastani maailman seitsemän uuden ihmeen joukkoon kuuluvan nähtävyyden ympäristöstä. Jokos nyt arvaatte, minne lomamme suuntautui? ;) 

Kiitokset muuten kaikille kommenteistanne lomani aikana - ne piristivät entisestään iloista matkaajaa! Ja hei, tervetuloa teille muutamat uudet lukijat - uusia seuraajia on aina ihana saada! :)


Iloista perjantaita ja alkavaa viikonloppua toivotellen,


- Neiti M

4 kommenttia:

 1. Moikka!:) Blogistani löytyy sinulle tunnustus!
  Ihanaa sunnuntaita!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka sinullekin ja kaunis kiitos tunnustuksesta, kävinkin jo pikaisesti kurkkimassa sitä blogistasi :) Täytyy palailla tutustumaan blogiisi vielä uudestaan paremmalla ajalla :)

   Poista
 2. Kuinkas sattuikaan, myös minulla on sinulle haaste/tunnustus.

  Yleisenä kommenttina blogistasi; Aivan ihastuttava! Löysin blogisi vasta hijakkoin, ja taidanpa aloittaa selailua tuolta kauempaa viime vuodelta. Psst. Upeita valokuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitokset sinullekin tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi - kiva, että olet löytänyt tänne! :) Täytyy tulla noutamaan tunnustus blogistasi ja tutustumaan siihen muutenkin! :)

   Poista