10. joulukuuta 2012

Luukku 10: DIY servettirengas

Bongasin ihanasta No home without you -blogista kauniit itsetehdyt servettirenkaat ja mieleeni muistui eräs Pinterestiin pinnaamani DIY-vinkki, jota olin suunnitellut soveltavani nimenomaan servettirenkaiden taiteiluun. Muistutuksesta innostuneena ryhdyinkin heti tuumasta toimeen ja testasin pinnaamaani "sydänsolmutekniikkaa" linkin takaa löytyneen ohjevideon avustuksella.

Sydänsolmun sitominen osoittautui todella helpoksi ja nopeaksi - selkeä ohjevideo kuvien mukaiseen solmuun löytyy täältä! Kuvien servettirengas on sidottu kolmesta yhtäpitkästä pätkästä juuttinarua, mutta sitomiseen voi käyttää myös mitä tahansa muuta narua, lankaa tai köyttä. Kuvia muokatessani myös huomasin, että servettirenkaasta tulisi ehkäpä vieläkin kivempi, mikäli sydämen tekisi kolmen sijaan vaikkapa neljästä tai viidestä juuttinarunpätkästä. Onneksi ehdin solmia renkaita vasta yhden kappaleen - seuraavista teen hieman leveämmät useammalla narunpätkällä! 


Servettirenkaiden ohella sydänsolmuja voi tietenkin hyödyntää myös monissa muissa DIY-projekteissa: itse meinasin kokeilla tekniikkaa ainakin joululahjojen paketoinnissa!


Mukavaa alkanutta viikkoa toivotellen,


- Neiti M

4 kommenttia:

 1. Kaunis. Pitääkin kokeilla tuota sydänsolmua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, tuolta linkin takaa muuten löytyy muitakin kivoja solmuja - tuo sydän oli kuitenkin suosikkini!

   Kiitokset kommentista :)

   Poista
 2. Onpas kiva lautasrengas! Olisikohan mulla jossain jemmassa tuollaista narua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Tuuli! Jos ei juuttinarua löydy, niin kannattaa kokeilla jollain muullakin narulla - villalangallakin voisi tulla aika kiva! :)

   Poista