17. lokakuuta 2012

Ikea dreaming

Tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä pieni ostosreissu Ikeaan. Mitään suurempia hankintoja ei ole ainakaan vielä suunnitelmissa tehdä, mutta hankintalistalta kyllä löytyy kaikkea pientä tarpeellista - ja, ehkäpä jotain vähän vähemmänkin tarpeellista. Ikean nettisivuja kolutessani kokosinkin kuvakollaasin muotoon pienen virtuaalisen ostoslistan muutamista haaveilemistani tuotteista - löytyykö listaltani mitään teidän suosikkejanne?
Tärkeysasteeltaan ensimmäisenä hankintalistalla olisi kohdevalaisin sohvannurkkaan: koska lattiatilaa on vähäisesti ja seinään ei haluta tässä väliaikaisasunnossa tehdä turhia reikiä, voisi tuollainen nipistettävä kohdevalaisin toimia lukulamppuna sohvan viereiseen ikkunalautaan kiinnitettynä. Kollaasin Tisdag miellyttäisi ulkonäöllisesti, mutta käytännössä toimivampi saattaisi olla hieman pidempivarsinen Jansjö.

Sähkövalaistuksen lisäksi tarkoituksena olisi hankkia vuodenaikaan sopivaa lisävalaistusta uusien kynttilöiden/kynttilänjalkojen avulla. Oikeasti tarvitsisin kaksi täysin samanlaista ja -korkuista kynttilänjalkaa, mutta nuo erikokoiset Näsvisit olisivat kyllä aika ihanat - joko mustina tai valkoisina. Myös tuo musta Björkefall viehättää muotoilultaan ja ulkonäkönsä ohella se vaikuttaa myös käytännölliseltä - steariinitahroja tuskin ilmestyisi pöydille tuon leveän alaosan ansiosta. Kynttilöiden ohella sisustustarvikepuolelta täytyy tarkastaa erityisesti ruukut ja maljakot: kollaasin Varlikt-maljakot olisivat upeat, mutta jokin kirkaslasinen ja pelkistetymmän muotoinen olisi varasti hieman monikäyttöisempi vaihtoehto mm. joulun istutuksia ja koristuksia ajatellen.

Valaisinten ja sisustustarvikkeiden lisäksi aion katsastaa erityisen tarkasti tekstiilipuolen: esimerkiksi kylpyhuoneeseen olisi kiva saada uudet käsi- ja kasvopyyhkeet ja jokin kiva päiväpeitto voisi hillitä hieman jo täälläkin mainitsemaani sohvanvaihtamishalua. Lappljung-tyynyä olen ihastellut syksyn aikana useassa blogissa, mutta se ei taida totuuden nimissä kuulua ihan niiden välttämättömämpien hankintojen joukkoon...

Ja niin - ehkäpä saatan myös ihan vähäsen kurkkia joulutarvikkeiden puolelle (mikäli joka vuosi aikaistuvaa joulukauppaa inhoavan miehen silmä välttää ;) ), vaikkakaan nettisivujen perusteella sieltä ei mitään ihan-pakko-saada -juttuja vielä löytynytkään. Itseni tuntien voisin kuitenkin arvata, etten ihan tyhjin käsin tule sieltä(kään) osastolta selviämään! ;)


*****


Kappas, sitähän ollaankin jo keskiviikossa - ensin suunnittelemieni alkuviikon toivotusten sijaan siis 
kivaa viikon jatkoa teille kaikille! :)


- Neiti M

2 kommenttia: