4. heinäkuuta 2012

Loma-asuntomessuilla

Voi että mitkä ihanat ilmat ovat hellineet meitä tässä muutaman päivän ajan! Niin ihanat, ettei tämä viime viikon kiireiden jälkeistä pienimuotoista lomaa viettelevä ole ehtinyt edes blogiaan päivittelemään..

No mutta, nyt siis pieni korjaus asiaan ja suoraa päätä tämänkertaiseen aiheeseen! Eli, viime viikonloppuna teimme ystäväpariskuntamme kanssa pienen kotimaan matkan Lappeenrantaan, pääkohteenamme tämän kesän Loma-asuntomessut. Päivä oli aurinkoinen ja helteinen, ihmisiä (eli jonoja) ei ollut liikaa ja messujen päätteeksi kävimme vielä keskustassa syömässä ja ihastelemassa satamassa maisemia ja upeita hiekkalinnoja - oikein onnistunut reissu siis takana päin!

Perinteisten turistikuvien lisäksi kameraan tallentui myös joitakin inspiroivia otoksia messukohteista. Omaa silmääni miellyttivät erityisesti raikkaan väriset tekstiilit, kesäiset kattaukset ja kekseliäät, hieman erikoisemmat pinta- ja materiaalivalinnat - näistä muutamia kuvatuksia päätin jakaa myös teidän kanssanne - mitäs pidätte?Pitsimäinen riippumatto, auringon paiste ja vihreä nurmikko - tarvitseeko tämän ihanuutta edes selittää..?


 

 Ei kovin tavallinen, mutta ihanan raikas väriyhdistelmä - sai haaveilemaan turkooseista tekstiileistä omalle parvekkeelle, sopisivat kivasti haalistuneen oranssien kalusteiden ja mustavalkoisuuden pariksi.


Terassipöydän pinta on upea ja se näyttää kivan raikkaalta valkoisten terassituolien rinnalla.Hauska kävyistä tehty lamppu - loistava DIY-idea! Itse tein viime jouluna ovikranssin kävyistä ja tykkäänkin kävyistä nimenomaan jouluaskarteluissa - mökkisisustukseen ne kyllä sopisivat vuodenajasta riippumatta.Tämän tyylisiä taulukollaaseja on ollut inspiraatiokuvissani jo ties miten pitkään. Tällä hetkellä niiden virkaa toimittaa sopivan seinätilan puuttuessa yksi iso kehys, johon olen tehnyt kollaasin matkamuistoina ostetuista korteista ja valokuvista. Seuraavaan omaan asuntoon tuollainen pienistä kehyksistä koottu kollaasi on saatava!
Upeat värit ja tuo ihana sängynpääty: tuollaisenhan voisi toteuttaa melko helposti itsekin, oman maun mukaisista tilkuista (tai miksei muistakin materiaaleista) kooten!

***

Olettekos te käyneet loma-asuntomessuilla - tai kenties Tampereen asuntomessuilla?
 
Aurinkoista viikon jatkoa toivottaen,


- Neiti X

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Minttu - kiva että tykkäsit! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja harmikseni en pääse tänä vuonna messuille, mutta onneksi saan ihailla muiden kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Celina - itsekään en taida enää ehtiä varsinaisille asuntomessuille, mutta onneksi tosiaan kuvia löytyy blogeista, lehdistä jne. :)

   Poista
 3. Todella kivoja kuvia ja hyviä ideoita kotiin, kiitos kuvien jakamisesta :)

  VastaaPoista
 4. Hauska huomata, että 5 kuvasta 3 kohdetta oli meidän Aktivan opiskelijatöinä tehtyjä :-) Itse suunnittelin tuon kohteen, jossa tuo kollaasi :-) kiva, että tykkäsit. (tuota sängynpäätyä tehdessä itkettiin koululla monet itkut.. ei mikään kovin helppotekoinen ;-) )

  VastaaPoista