4. huhtikuuta 2012

Pääsiäiskoristeluja


Jokos siellä ollaan virittäydytty pääsiäistunnelmiin? Me pakkaamme huomenna kamat kasaan ja lähdemme pääsiäiseksi reissuun, minkä vuoksi en ole viitsinyt (tai oikeastaan edes ehtinyt) pahemmin panostaa tänä vuonna pääsiäiskoristeluihin. Viime viikonloppuna kuitenkin keräilin maljakkoon pääsiäiskimpun pajun ja koivun oksista ja päädyin sitten niiden innoittamana kaivelemaan muutamia muitakin pääsiäisjuttuja esille - kyllähän nyt minun pörröisten pikkutipusten täytyy päästä edes kerran vuodessa vähän ulkoilemaan!

Tipujen - ja viime pääsiäisenä vääntelemäni rautalankakukon - seuraksi ostin vielä pussillisen ihanan pastellisia suklaamunia ja etsin kaapista niiden väreihin sopivat kynttilät. Nämä saavatkin sitten luvan riittää tämän vuoden pääsiäiskoristeluiksi meidän kodissamme. Ja, koska pääsiäiskoristeet ehtivät ilahduttaa omia silmiämme vain huomiseen asti, päätin tuoda ne kuvien muodossa tänne blogin puolella hieman useampien silmäparien iloksi! :)

 


- Neiti X

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka söpöt tipuset :) Ja noita pastellinvärisiä pääsiäismunia täytyy minunkin hankkia, toivottavasti löytyy kaupasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain olekin - en voinut olla pelastamatta niitä muutama vuosi sitten Tiimarin alekorista, kun olivat jotenkin niin hellyyttävät :)

   Ja uskoisin, että noita pääsiäismunia löytyy kyllä ihan pienimmistäkin kaupoista tällä hetkellä!

   Poista
 2. Oi miten hellyyttäviä tipuja! Ja tuo rautalankakukko on kyllä hieno. :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kivoja kuvia:) Ihanaa pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 4. Onpa hellyttäviä noi pörrötiput tuolla oksilla! kerrassaan vastustamattomia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin :) Siksipä en millään raaskisikaan taas piilottaa tipusia vuodeksi kaapin ovien taakse..!

   Poista