13. huhtikuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Sain jokin aika sitten haasteen, jonka tarkoituksena on kertoa kymmenen asiaa, jotka tuovat itselle hyvän mielen ja lähettää haaste sitten eteenpäin viiteen blogiin - kiitos Seija sinulle kivasta haasteesta! Tässäpä siis listaukseni asioista, jotka tuovat itselleni hyvää mieltä juuri tällä hetkellä - toivottavasti listani kuvineen tuovat edes hiukkasen hyvää mieltä myös teidän päiväänne! :)1. Kevät: koko ajan lisääntyvä valo ja lämpö, sulava lumi ja pikkuhiljaa heräilevä luonto piristävät kummasti mieltä ja tuovat lupauksen koko ajan lähemmäksi tulevasta kesästä. Kuvaan pääsivät krookukset lapsuuden kotini pihalta viime keväältä - tämänvuotisten kukkasien aukeamista taidetaan joutua vielä pieni hetki odottelemaan. 2. Viikonloppu: kukapa nyt ei tulisi hyvälle mielelle vapaista viikonlopuista! Koska meillä pääsiäisviikonloppu meni reissatessa, tänä viikonloppuna taidamme pysytellä kotona ja rentoutua omassa rauhassa muutamia kivoja kyläilyjä lukuunottamatta. Kuva täältä.
3.Värit: piristävät aina poikkeuksetta kevään tullen mieltä pimeän ja melko musta-harmaavoittoisen kauden jälkeen niin sisustuksessa kuin vaatetuksessa. Kuvassa synttärilahjaksi saamani gerbera sekä uusimmat keväiset ostokseni itselleni hyvin epätyypillisissä väreissä: kevään/kesän pastellitrendi on näköjään saanut minut innostumaan jopa iki-inhokkiväristäni vaaleanlilasta.4. Vanhojen valokuvien katseleminen: kävin juuri läpi useita satoja valokuvia vuosilta 2009-2010 ja teetätin niistä parhaimmat otokset paperisiksi kuviksi - vanhoja valokuvia katselemalla on ihana palailla menneisiin kauniisiin hetkiin kerta toisensa jälkeen. Kuvassa auringonlasku vuodelta 2009.5. Neulominen: edelleen ihanan rentouttavaa ja koukuttavaa puuhaa erityisesti iltaisin tvn ääressä istuessa.
6. Hyvä ruoka, parempi mieli: yksinkertaisesti ja sen kummempia perusteluja kaipaamatta. Kuvassa eräänä helteisenä päivänä viime kesänä mökillä nautittu itsetehty hampurilainen, mmm olipa muuten herkullista..!


7. Edellinen sanonta sopii mielestäni myös hyvin yhteyteen Hyvä seura, parempi mieli.8. Liikunta: vaikka toisinaan lenkille tai muualle liikkumaan lähteminen kehtuuttaisi kuinka paljon, tuo liikunta väistämättä hyvää mieltä ja oloa viimeistään urheilusuorituksen jälkeen. Kuvassa parin viikon takaisen aurinkoisen hiihtoretken maisemia järven jäältä.
9. Kevään ja kesän lukuisat juhlat: tänä keväänä ja tulevana kesänä on ollut ja tulee olemaan poikkeuksellisen paljon kivoja juhlia, sillä jokavuotisten vappujen, synttäreiden, juhannusten jne. lisäksi viikonloput täyttyvät mm. tupareista, polttareista ja häistä, jotka tuovat iloisina tapahtumina hyvää mieltä jo ennen juhlien varsinaisia ajankohtiakin.10. Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisempänä, uusin harrastukseni eli bloggaus: parasta tässä ovat ehdottomasti blogin vuorovaikutteinen puoli eli kaikki Teidän blogiini jättämät jälkenne, kuten kommentit, tykkäykset jne. - kiitos hyvästä mielestäni kuuluu siis osittain myös teille hyvät lukijat! :) Kuva täältä.


Ja viimeiseksi vielä se hankalin osuus, eli haasteiden lähettäminen eteenpäin - haasteen ansaitsevia kivoja blogeja kun olisi niin hirmuisen paljon! Tällä kertaa Hyvän mielen haaste lähtee eteenpäin ohjeistuksen mukaisesti vain viiteen blogiin:

OmaDeco by J 
Sweet life by Carita


Tämän haasteen myötä, toivotan hyvää mieltä ja hyvää viikonloppua teille kaikille! :)
- Neiti X

6 kommenttia:

 1. Ihana haaste, ja mukavia hyvänmielen asioita olit listannut! :) Suurkiitos, että haastoit minut mukaan. :)

  VastaaPoista
 2. Olipa aivan ihana lukea sinun ilot :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) - vihdoin ja viimein kun ehdin haasteeseesi tarttumaan!

   Poista
 3. Oi kiitos, jäin lukemaan kivaa postausta ja bongasin lopussa haaste minullekin :) Nappaan tästä kyllä kiinni viikonlopun aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu :) Jos en nyt ihan väärin muista, niin taisin kyllä ilmoitella haasteesta sinunkin blogissasi, olisikohan ollut niiden puutuolien kommentoinnin yhteydessä..?

   Poista