19. tammikuuta 2012

Tavaraterapiaa

Olen jo pitkään etsinyt kaunista ja tarpeeksi isokokoista lasipurkkia, joka soveltuisi tarpeen mukaan niin keksien, jauhojen, vaahtokarkkien kuin vaikkapa tuikkujen säilytykseen. Useimmat tähän mennessä näkemäni lasipurkit ovat kuitenkin olleet lähes aina liian pieniä, varustettuja jollakin tietyllä ennalta määrättyyn sisältöön viittaavalla tekstillä (kuten Cookies, Chocolate) ja kaikenlisäksi vielä suhteellisen kalliitakin.

Joulun alla purnukan etsinnät olivat tiiviimmillään, sillä olisin halunnut piparit kauniisti esille uuteen purkkiin. Koska sopivaa purnukkaa ei kuitenkaan löytynyt, luovuin toivosta ja olinkin jo ehtinyt täysin unohtaa tarvitsevani kuvailujeni mukaista purkkia. Eilen kuitenkin kauppoja kierrellessäni silmiini osui yllättäen tarkkoja visioitani vastaava lasipurnukka - tietenkin juuri nyt kun joulun viimeiset piparit on viimein saatu syötyä. No, purnukka lähti kuitenkin kotiin mukaani, ja mikä parasta, vain vaivaiseen 4,90 € hintaan - jei! Kyllä pieni tavaraterapia aina silloin tällöin piristää kummasti mieltä!

Siellä se nyt sitten nököttää äidin tuoman tulppaanikimpun vieressä - ja niinkuin kuvasta näkyy, purnukka päätyi lopulta tuikkujen säilytykseen.

Iloista perjantaipäivää kaikille!

- Neiti X

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti