22. helmikuuta 2013

Home sweet home



Matkailu avartaa ja on ihanaa, mutta kyllähän täällä kotonakin kelpaa! Vaikka aurinkoa, lämpöä, hotelliaamiaista (ja sitä jokapäiväistä -siivousta..) onkin jo kieltämättä ikävöity tässä muutamien päivien kotonaolon ajan, ihanien muistojen, kameraan tallentuneiden kuvien katselemisen ja pienien herkullisten tuliaisten avulla arkeen palaaminen on sujunut suhteellisen kevyesti.

Taidan pitää lomakohteemme vielä hetken aikaa arvoituksena, mutta paljastettekoon, että kuvan kameli hankittiin muistoksi yhdestä matkamme kohokohdista ja moniväriset kivet toisesta - kivet on itseasiassa kerätty sieltä yhdestä jo aikaisemmin mainitsemastani maailman seitsemän uuden ihmeen joukkoon kuuluvan nähtävyyden ympäristöstä. Jokos nyt arvaatte, minne lomamme suuntautui? ;) 

Kiitokset muuten kaikille kommenteistanne lomani aikana - ne piristivät entisestään iloista matkaajaa! Ja hei, tervetuloa teille muutamat uudet lukijat - uusia seuraajia on aina ihana saada! :)


Iloista perjantaita ja alkavaa viikonloppua toivotellen,


- Neiti M


14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä



Hyvää ystävänpäivää!


- Neiti M


8. helmikuuta 2013

Loma!



Passi (checked!), hammasharja (checked!), matkaliput (checked!) ja bikinit (checked!) - pian ollaan valmiina lähtemään matkaan! Arjen kiireet ovat viimein selätetty ja bloggaajaa kutsuvat nyt aurinko, lämpö, meri ja hiekkarannat - kenties myös yksi maailman uusimmista seitsemästä ihmeestä! ;) Blogin pariin palailen taas reilun viikon päästä, kun kotiudumme takaisin Suomeen! 






Lomallelähtöterveisin ja ihanaa viikonloppua teille toivotellen!


- Neiti M